Orca Wetsuit triatlon huren in Lier
Pieter Heemeryck Orca Wetsuit Triatlon

Verkoop wetsuits Orca

Bij Vedette Sport in Lier verkopen we de triatlonwetsuits van Orca. Deze wetsuits beantwoorden aan de wensen en behoeften van de beste triatleten ter wereld. Onze adviseurs zullen u graag adviseren bij het passen en het kiezen van de juiste wetsuit. Van hen krijg je massa's tips en tricks over het aantrekken en het uitdoen van een wetsuit, alsook de nodige onderhoudstips.

De meest courante modellen van Orca hebben we dan ook op voorraad in de winkel. Met de Orca Sonar, de Orca Equipe, de Orca 3.8 en de Orca S6 hebben we een mooi assortiment wetsuits waarbij we voor elk type triatleet het juiste wetsuit in huis hebben.

 

Verhuur wetsuits Orca, 2XU en Xterra


Voor wie de aankoop van de wetsuit nog niet direct ziet zitten kan bij Vedette Sport een wetsuit huren. We verhuren vooral wetsuits van Orca, maar er zijn ook pakken bij van 2XU en XTERRA.

Ook voor het huren van een pak willen we  je graag bijstaan met het nodige professioneel advies. 

Je kan onze wetsuits huren voor één week, twee weken of voor een hele maand.

Zo kan je voor je triatlonwedstrijd al oefenen en het secure werk van het aan en uitdoen van een wetsuit tijdens de triatlonwedstrijd al trainen. 

 

Herstellen wetsuits triatlon


Ook voor het herstellen van een wetsuit kan je bij Vedette Sport terecht. Wij herstellen vakkundig uw wetsuit. De prijzen varieren van de schade en de complexiteit van het werk dat dient te gebeuren aan het wetsuit. Wij kunnen alle merken van wetsuits herstellen. Dus ook wetsuits van Sailfish, Zoot, HUUB, Zone3, Zero D kunnen bij ons hersteld worden. Let wel op dat voor grotere herstellingen er een termijn van 2 weken geldt.

Door de specifieke aard van het werk herstellen we enkel wetsuits voor triatlon en geen andere wetsuits voor zeilers, surfers of duikers.

Hoe kan je zelf een triatlon wetsuit herstellen?