Orca Wetsuit Lier Stanford2
Thomas Jurgens 1 3
Thomas Jurgens 2

Verkoop wetsuits Orca

Bij Vedette Sport in Lier verkopen we de triatlonwetsuits van Orca. Deze wetsuits beantwoorden aan de wensen en behoeften van de beste triatleten ter wereld. Onze adviseur Thomas Jurgens die zelf een ervaren en getalenteerd triatleet is, zal u graag adviseren bij het passen en het kiezen van de juiste wetsuit. Van hem krijg je massa's tips en tricks over het aantrekken en het uitdoen van een wetsuit, alsook de nodige onderhoudstips.

De meest courante modellen van Orca hebben we dan ook op voorraad in de winkel. Met de Orca Sonar, de Orca Equipe en de Orca S6 hebben we een mooi assortiment wetsuits waarbij we voor elk type triatleet het juiste wetsuit in huis hebben.

 

Verhuur wetsuits Orca, 2XU en Xterra


Voor wie de aankoop van de wetsuit nog niet ziet zitten kan bij Vedette Sport een wetsuit huren. Orca, 2XU en Xterra zijn de merken van wetsuits die we verhuren.

ook hier zal Thomas Jurgens, onze triatleet in de winkel je graag bijstaan met het nodige professioneel advies. 

Thomas Jurgens is een ervaren en getalenteerd triatleet met een stevig palmares die graag zijn expertise en ervaring met je wilt delen. Zo ben je zeker van het beste advies bij het kopen of het huren van een triatlonwetsuit.

Je kan onze wetsuits huren voor één week, twee weken of voor een hele maand.

Zo kan je voor je triatlonwedstrijd al oefenen en het secure werk van het aan en uitdoen van een wetsuit tijdens de triatlonwedstrijd al trainen. 

 

Herstellen wetsuits triatlon


Ook voor herstellingen aan een triatlon wetsuit kan je bij Vedette Sport terecht. Wij herstellen vakkundig uw wetsuit. De prijzen varieren van de schade en de complexiteit van het werk dat dient te gebeuren aan het wetsuit. Wij herstellen alle merken van wetsuits. Dus ook wetsuits van Sailfish, Zoot, HUUB, Zone3, Zero D kunnen bij ons hersteld worden. Let wel op dat voor grotere herstellingen er een termijn van 2 weken geldt.

Door de specifieke aard van het werk herstellen we enkel wetsuits voor triatlon en geen andere wetsuits voor zeilers, surfers of duikers.

Hoe kan je zelf een triatlon wetsuit herstellen?