Scott Supertrac Ultra Rc Trailrunningschoenen 1

Supertrac Ultra RC Trailrunningschoen

Scott heeft op basis van de Supertrac RC trailrunningschoen verder gewerkt om ook een Ultra versie te ontwikkelen. De zool is verder ontwikkeld om voldoende grip en stabiliteit te blijven geven als het lichaam vermoeid geraakt. De drop van 8mm past beter bij de lagere tempo's bij ultra trailrunning. Voor het bovenwerk is er samengewerkt met het Zwitserse Schoeller Dynamic om een waterafstotend en sterk bovenwerk te maken dat ook 4 way stretch is en perfect aan de voet aansluit.

ALL TERRAIN TRACTION

 

Het centrale deel van de middenvoet en de hiel geeft een efficientere tractie op alle soorten terrein om doorslippen te voorkomen en energie te besparen. De positie van de buitenste noppen van de voorvoet zorgen voor extra stabiliteit. Essentieel als je een ultra trail wedstrijd gaat lopen.

DURABILITY MEETS COMFORT

 

De voet wordt in  een 4 way stretch materiaal uit één deel omsloten. Het geavanceerde Schoeller Dynamic materiaal is heel sterk, ademend, waterafstotend en geeft veel comfort tijdens het lopen van een ultra trail.

PROTECTION AND DROP

 

De Supertrac Ultra RC middenzool is ontworpen om aan de specifieke noden van ultrarunning tegemoet te komen. Daarom staat deze loopschoen iets hoger en heeft hij een drop van 8mm voor een dynamische en economische looppas.