Salomon Advanced Skin 5 Set Hydrapack Red 1

Salomon Advanced Skin 5 Set Hydrapack

Deze Hydrapack is een naar het lichaam gevormde hydradatierugzak met twee handige softflasks van 500 ml vooraan. 

De nieuwste naar het lichaam gevormde hydradatierugzak van Salomon , de Advanced Skin Lab Hydro 5L, heeft twee handige hydratatieflessen vooraan. In deze rugzak kan je essentiële benodigdheden voor kortere duurlopen kwijt met minder gewicht en meer comfort. Deze rugzak weegt nauwelijk 440g en er is de mogelijkheid om een waterreservoir van 1.5l mee te nemen (niet meegeleverd).

In de Salomon Advanced Skin Lab Hydro 5L hydrapack zitten twee softflask drinkflessen van 500ml, een alu reddingsdeken en de isolerende houder voor een waterreservoir.

Door de advanced skin technologie heb je een hydrapack met een lichte stretch die zich perfect aanpast aan jouw lichaam. Er zijn minder naden om slijtage te verminderen en de wrijving te vermijden. de verschillende zakjes zorgen voor veel extra opbergruimte en er zijn ook drie afsluitbare zakjes met een rits. De sluitingen zijn soepeler gemaakt tegenover het vorige model om het draagcomfort nog te verbeteren. De mesh technologie zorgt voor een rugzak met veel ventilatie zodat warmte snel weg kan tijdens trailrunning wedstrijden.

Met deze Salomon hydrapack zit je perfect voor een trailrun of voor je lange duurlopen. Salomon was de pionier in trailrunning. Gevestigd in Annency zitten ze vlak bij de Alpen en daar ontwikkelt Salomon in zijn S-Lab de beste en de meest performante trailrunningloopschoenen, trailrunningkledij en hydrapacks. Deze ontwikkeling doen ze samen met de beste trailrunners ter wereld en zo blijft Salomon ook nu nog dé referentie in het trailrunnen.

Salomon Advanced Skin 5 Set Hydrapack Black 1