Polar H10 Hartslagmeter Borstband 2

Polar H10 hartslagsensor
​Nu beschikbaar!

Polar neemt al 40 jaar het voortouw in de wereld van sports wearables. Maak kennis met hun meest recente ontwikkeling: de Polar H10, een staaltje van nauwkeurigheid en connectiviteit.

Polar H10, de meest nauwkeurige hartslagmeter in Polar's geschiedenis.

Polar hartslagsensoren zijn de referentie voor nauwkeurige hartslagmeting. Vandaag bevestigen we deze reputatie en gaan we nog een stap verder. Polar H10 staat voor: 

  • Nauwkeurigheid: de nieuwe technologie garandeert nauwkeurige hartslagregistratie zonder storing, zelfs in het water door de 5 kHZ frequentie.
  • Connectiviteit: verbind de H10 met een Polar polsunit of fietscomputer, je favoriete trainingsapp, fitnessapparatuur of andere Bluetooth apparaten.
  • Comfort : Polar H10 is voorzien van een gloednieuwe Polar Pro borstband met siliconen stippen voor een optimaal contact en een nieuwe veilige sluiting voor nog meer comfort.
  • Maten: De Polar H10 is verkrijgbaar in 2 maten XS/S & M/XXL

De Polar H10 hartslagsensor is de enige voor de hand liggende keuze als het aankomt op nauwkeurigheid en connectiviteit. Volg nu je hartslag met een maximale precisie en koppel de H10 Hartslagsensor aan jouw trainingstoestellen.

Met Polar H10 is hartslagmeting nauwkeuriger dan ooit.

Polar H10 Hartslagmeter Borstband 1