Hoka One One Elevon Loopschoenen Dbss 5

Nieuwe collectie Hoka One One Loopschoenen

Hoka One One heeft weer een prachtige collectie loopschoenen afgezet. Verschillende modellen zoals de Gaviota, de Bondi 5, Clifton 4 en de Speedgoat 2 hebben een nieuw kleurtje gekregen en zien er heel knap uit. Andere modellen zoals de Mach als opvolger van de Clayton 2 en de Elevon als opvolger van de gekende Vanquish 3 zijn nieuw. De nieuwe Challenger 4 ATR trailrunningschoenen hadden we al eerder in de winkel.

De Gaviota heeft er net als de Bondi 5 nu ook een bredere "Wide" versie bijgekregen en is dus ook geschikt voor lopers met bredere voeten.

Hoka One One is vooral gekend voor zijn loopschoenen met maximale demping en veel comfort. Hoka heeft ook een uitgebreid gamma loopschoenen voor trailrunning.

Bij Vedette Sport maken wij graag een loopanalyse en geven u het beste loopadvies bij aankoop van uw Hoka One One loopschoenen.

Hoka One One loopschoenen en trailrunningschoenen voor dames en voor heren.

Ontdek ons ruim aanbod Hoka One One loopschoenen in de winkel en in onze webshop! Ruim gamma damesloopschoenen en herenloopschoenen op voorraad voor op de weg of voor trailrunning.