Vantage V Front Black Running Hr168

Nieuwe Firmware Update beschikbaar voor Polar Vantage Serie. Met Routebegeleiding en Smart notifications.

Polar Vantage Series 2

Firmware Update 3.0 voor Polar Vantage Serie

Het is ons streven om onze producten permanent te verbeteren. Met de firmware update van vandaag voegen wij extra functies toe aan zowel Vantage V als Vantage M. Hierdoor wordt het voor onze gebruikers nog prettiger om te trainen met hun Polar Vantage gps multisporthorloge.

Deze functies werden toegevoegd

·  Smart notifications: blijf op de hoogte dankzij de slimme meldingen van uw telefoon, met ondersteuning voor het openen van berichten door middel van een polsbeweging.

·  Slaapinfo: bij het ontwaken kunt u de slaapdetails onmiddellijk aflezen van het horloge zelf.

·  Routebegeleiding: met de waypoint navigatie (enkel bij POLAR VANTAGE V) ontdekt u nieuwe routes die u downloadt van andere gebruikers in Polar Flow of services van derden.

·  Terug naar start: toont de kortste weg terug naar het startpunt van de sessie.

·  Snelmenu: selecteer voortaan in het snelmenu uw favoriete trainingen, inclusief routes, timers en back to start.

·  Niet storen: zo wordt u bijvoorbeeld tijdens uw slaap niet gestoord door meldingen van uw telefoon en wordt de verlichting niet geactiveerd bij polsbewegingen.

Hoe kan ik de firmware bijwerken?

Het is van het grootste belang dat u de firmware van uw Polar sporthorloge bijwerkt iedere keer er een nieuwe versie beschikbaar is. Zo zorgt u ervoor dat uw horloge altijd up-to-date is en de beste mogelijke prestaties levert.

U raakt geen gegevens kwijt door de firmware te updaten. Voor de update begint worden de gegevens van het horloge naar de Polar Flow webservice gesynchroniseerd.