Mats Lunders

Mats Lunders als ambassadeur van Vedette Sport

Mats Lunders van Ac Lyra is een getalenteerd loper met een indrukwekkend palmares. Mats Lunders zal vanaf nu ook in de uitrusting van Vedette Sport te zien zijn. Hij vertrouwt voor zijn loopschoenen op ons deskundig advies en zal tijdens de verschillende loopwedstrijden en op de trainingen mee ambassadeur zijn voor Vedette Sport.

Lees meer
Aankomstboog

Nieuwe aankomstboog Vedette Sport

De Pallieterjogging van Lier krijgt vandaag de primeur om als eerste organisatie onze nieuwe aankomstboog op te stellen. Samen met onze nieuwe beachvlaggen zal de aankomstzone zo feestelijk aangekleed worden voor de jogging waar we deze namiddag bijna 1300 lopers verwachten.

Lees meer
Els Rens 10km

Els Rens wordt Belgisch Kampioene op de 10.000m

Els Rens behaalde gisteren in Duffel de Belgische titel op de 10.000 m bij de vrouwen. Met deze sterke prestatie laat ze zeker zien dat ze op schema zit voor een mooie prestatie op de Marathon tijdens de Olympische Spelen in Rio later dit jaar. Dikke proficiat Els!!

Lees meer
Img 1597

Seppe Odeyn wordt Belgisch kampioen Duathlon in Hosingen

Seppe Odeyn is er zondag in de Powerman Luxemburg in geslaagd om eindelijk wereldkampioen Gael Le Bellec te kloppen. Het geeft zijn nieuwe Belgische titel duatlon lange afstand nog extra glans. Vorig seizoen moest de Flandrien twee keer de duimen leggen tegen de Fransman.

Lees meer
Saucony Stride Labo

Schoenadvies bij Vedette Sport waarbij jij centraal staat!

De analyse met 3 hogesnelheidscamera’s door het Saucony Stride Lab is echt uniek! Jouw loopstijl wordt in 360 graden perspectief geregistreerd en vervolgens door de Saucony expert aan een schoenadvies gekoppeld. Met recht een analyse van de bovenste plank! Ga naar www.stridelab.be en maak een afspraak in de online agenda.

Lees meer
Saucony Stride Lab

3D Loopanalyse met Saucony Stride Lab

3D Loopanalyse met Saucony Stride Lab
Bij Saucony sta jij als loper altijd centraal. Het Saucony Stride Lab werkt met 3 hogesnelheidscamera’s vanuit verschillende hoeken. Zo krijg je onder andere inzicht in de stand van je heupen, de uitstrekking van je onderbeen en de buiging van je knie. Factoren die jouw loopstijl bepalen en uiteraard óók je schoenkeuze! Ga snel naar www.stridelab.be en maak een afspraak in de online agenda.

Lees meer