Craft Logo 1

Craft sportswear

Craft is al jaren een topmerk als je functionele sportkledij zoekt. Technische vezels die het lichaam warm houden,  en die zeer ademend zijn zorgen samen met een perfecte pasvorm voor een aangenaam gevoel tijdens het intensief sporten.

Lees meer
Elliptigo Test Vedette Sport

Elliptigo testdag

Vrijdagavond 18 november trotseerden een tiental atleten de regen en de koude om kennis te maken met de nieuwe Elliptigo elliptische fietsen. 

Lees meer
Saucony Triumph Iso 3 Loopschoenen 2

Saucony Triumph ISO 3 Loopschoen

Saucony heeft zijn nieuwste topmodel, de Triumph ISO 3 voor lente 2017 al in de winkel liggen. Tegenover de Triumph ISO 2 heeft deze loopschoen meer van het verende materiaal "EVERUN" in de hiel meegekregen.

Lees meer
Stance Loopsokken Vedette Sport Lier

Stance Loopsokken kopen

De nieuwe wintercollectie Stance loopsokken hangt nu uitgebreid bij Vedette Sport. Deze technische loopsokken zitten niet enkel ongelofelijk goed en aangenaam, maar ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende leuke prints en motieven.

Lees meer
Elliptigo 8c

Elliptigo elliptische fiets

De ElliptiGO 8C is de meest populaire elliptische fiets in de wereld. Met een lange-pas lengte, een beweging zoals die van lopen en zijn 8 versnellingen, is de Elliptigo de elliptische fiets die voor iedereen geschikt is. Ben je een professionele atleet of een fitnesser, dan zal de Elliptigo 8c je zeker aangenaam verrassen. 

Lees meer
Clifton

Hoka One One Clifton 3 loopschoenen

Ontdek de nieuwe Hoka One One Clifton 3 loopschoenen bij Vedette Sport.
De nieuwe versie van de gekende Hoka One One Clifton loopschoenen is nu nog verbeterd in de voorvoet. Iets meer ruimte geeft meer comfort aan de lopers.

Lees meer