Saucony Triumph Iso 3 Loopschoenen 2

Saucony Triumph ISO 3 Loopschoen

Saucony heeft zijn nieuwste topmodel, de Triumph ISO 3 voor lente 2017 al in de winkel liggen. Tegenover de Triumph ISO 2 heeft deze loopschoen meer van het verende materiaal "EVERUN" in de hiel meegekregen.

Lees meer
Stance Loopsokken Vedette Sport Lier

Stance Loopsokken kopen

De nieuwe wintercollectie Stance loopsokken hangt nu uitgebreid bij Vedette Sport. Deze technische loopsokken zitten niet enkel ongelofelijk goed en aangenaam, maar ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende leuke prints en motieven.

Lees meer
Elliptigo 8c

Elliptigo elliptische fiets

De ElliptiGO 8C is de meest populaire elliptische fiets in de wereld. Met een lange-pas lengte, een beweging zoals die van lopen en zijn 8 versnellingen, is de Elliptigo de elliptische fiets die voor iedereen geschikt is. Ben je een professionele atleet of een fitnesser, dan zal de Elliptigo 8c je zeker aangenaam verrassen. 

Lees meer
Clifton

Hoka One One Clifton 3 loopschoenen

Ontdek de nieuwe Hoka One One Clifton 3 loopschoenen bij Vedette Sport.
De nieuwe versie van de gekende Hoka One One Clifton loopschoenen is nu nog verbeterd in de voorvoet. Iets meer ruimte geeft meer comfort aan de lopers.

Lees meer
Saucony

Saucony loopkledij najaar 2016

Saucony heeft naast een uitgebreid assortiment loopschoenen ook een knappe en technisch hoogstaande collectie van loopkledij. Deze loopkledij hebben we nu bij Vedette Sport voor dames en voor heren.

Lees meer
Els Rens

Els Rens naar Rio voor de Marathon

Els Rens uit Houtvenne en aangesloten bij Ac Lyra heeft zich op de Marathon van Eindhoven 2015 verzekerd van deelname aan de marathon in Rio.
Samen met Manuela Soccol en de West-Vlaamse Veerle Dejaeghere zullen deze dames ons land vertegenwoordigen in Rio.

Lees meer