Elliptigo Huren Of Kopen Bij Vedette Sport 2

Elliptigo 

Elliptisch fietsen combineert het beste van lopen, fietsen en crosstrainer zodat u op een aangename en effectieve manier heel efficient buiten kunt sporten. En omdat het een low-impacttraining is, staat de ElliptiGO u toe aan cardiotraining te doen zonder uw gewwrichten te belasten. 

Lees meer
Salomon Advanced Skin 5 Set Hydrapack Red 1

Salomon Advanced Skin 5 Set

Deze Hydrapack is een naar het lichaam gevormde hydradatierugzak met twee handige softflasks van 500 ml vooraan. 
De nieuwste naar het lichaam gevormde hydradatierugzak van Salomon , de Advanced Skin Lab Hydro 5L, heeft twee handige hydratatieflessen vooraan.

Lees meer
Leppin Carbo Load 1

Leppin Carbo Loading

Start jij binnenkort op de Marathon van Antwerpen, Rotterdam, Londen of Parijs? Ook het nieuwe trailrunningseizoen is begonnen en ook hier is het belangrijk om tijdig de reserves aan te vullen.

Lees meer
Polar H10 Hartslagmeter Borstband 2

Polar H10 Hartslagsensor

De Polar H10 hartslagsensor is de enige voor de hand liggende keuze als het aankomt op nauwkeurigheid en connectiviteit. Volg nu je hartslag met een maximale precisie en koppel de H10 Hartslagsensor aan jouw trainingstoestellen.

Lees meer
Hoka One One Ora Bondi Slide Bl M1

Hoka One One Bondi Sleffer

Hoka One One Bondi Sleffer

Na een lange zware training of na een loopwedstrijd wil je gewoon je voeten rust gunnen en laten relaxen. Dan komt de Hoka One One Bondi Sleffer zeker van pas.

Hoka One One combineerde de kenmerkende dikke EVA zool van Hoka One One en het Meta Rocker concept in deze Hoka One One Bondi Sleffer en we zijn heel enthousiast met het resultaat.

Geen Flip, geen Flop, maar enkel comfort en stabiliteit.

Jouw vermoeide voeten zullen er gewoon gek van zijn!

Lees meer
Hoka One One Gaviota Loopschoenen M1 2

Hoka One One Gaviota Loopschoenen

Hoka One One Gaviota is het nieuwste model van Hoka One One.

 

De Gaviota loopschoen heeft een volledige R-MAT buitenzool en beschikt over het nieuwe J-Frame. De Hoka One One Gaviota is heel stabiel en ondersteunend en heeft ook nog eens de typische Hoka One One demping. Meer weten? Klik dan op de onderstaande links.

Lees meer