Hoka One One Clifton 4 M Loopschoenen 1x1

Nieuwe Hoka One One collectie

De nieuwe collectie Hoka One One loopschoenen ligt in de winkel. De Clifton 4,Speedgoat 2, Clayton 2 en Vanquish 3 om er maar enkele te noemen.

Lees meer
Scott Trailrunning Loopschoenen

SCOTT Trailrunning

De Scott Supertrac RC is een technische mountain trailrunning hardloopschoen. Door de ontwikkeling van een unieke buitenzool die een multidirectionele tractie geeft kan je vol vertrouwen op de meest technische paden en single tracks gaan lopen.

Lees meer
Elliptigo Huren Of Kopen Bij Vedette Sport 2

Elliptigo 

Elliptisch fietsen combineert het beste van lopen, fietsen en crosstrainer zodat u op een aangename en effectieve manier heel efficient buiten kunt sporten. En omdat het een low-impacttraining is, staat de ElliptiGO u toe aan cardiotraining te doen zonder uw gewwrichten te belasten. 

Lees meer
Salomon Advanced Skin 5 Set Hydrapack Red 1

Salomon Advanced Skin 5 Set

Deze Hydrapack is een naar het lichaam gevormde hydradatierugzak met twee handige softflasks van 500 ml vooraan. 
De nieuwste naar het lichaam gevormde hydradatierugzak van Salomon , de Advanced Skin Lab Hydro 5L, heeft twee handige hydratatieflessen vooraan.

Lees meer
Leppin Carbo Load 1

Leppin Carbo Loading

Start jij binnenkort op de Marathon van Antwerpen, Rotterdam, Londen of Parijs? Ook het nieuwe trailrunningseizoen is begonnen en ook hier is het belangrijk om tijdig de reserves aan te vullen.

Lees meer
Polar H10 Hartslagmeter Borstband 2

Polar H10 Hartslagsensor

De Polar H10 hartslagsensor is de enige voor de hand liggende keuze als het aankomt op nauwkeurigheid en connectiviteit. Volg nu je hartslag met een maximale precisie en koppel de H10 Hartslagsensor aan jouw trainingstoestellen.

Lees meer