Leppin Carbo Load 1

Leppin Carbo Loading

Start jij binnenkort op de Marathon van Antwerpen, Rotterdam, Londen of Parijs? Ook het nieuwe trailrunningseizoen is begonnen en ook hier is het belangrijk om tijdig de reserves aan te vullen.

Lees meer
Polar H10 Hartslagmeter Borstband 2

Polar H10 Hartslagsensor

De Polar H10 hartslagsensor is de enige voor de hand liggende keuze als het aankomt op nauwkeurigheid en connectiviteit. Volg nu je hartslag met een maximale precisie en koppel de H10 Hartslagsensor aan jouw trainingstoestellen.

Lees meer
Hoka One One Ora Bondi Slide Bl M1

Hoka One One Bondi Sleffer

Hoka One One Bondi Sleffer

Na een lange zware training of na een loopwedstrijd wil je gewoon je voeten rust gunnen en laten relaxen. Dan komt de Hoka One One Bondi Sleffer zeker van pas.

Hoka One One combineerde de kenmerkende dikke EVA zool van Hoka One One en het Meta Rocker concept in deze Hoka One One Bondi Sleffer en we zijn heel enthousiast met het resultaat.

Geen Flip, geen Flop, maar enkel comfort en stabiliteit.

Jouw vermoeide voeten zullen er gewoon gek van zijn!

Lees meer
Hoka One One Gaviota Loopschoenen M1 2

Hoka One One Gaviota Loopschoenen

Hoka One One Gaviota is het nieuwste model van Hoka One One.

 

De Gaviota loopschoen heeft een volledige R-MAT buitenzool en beschikt over het nieuwe J-Frame. De Hoka One One Gaviota is heel stabiel en ondersteunend en heeft ook nog eens de typische Hoka One One demping. Meer weten? Klik dan op de onderstaande links.

Lees meer
Stance Loopsokken Beeld 2

Stance Loopsokken

Ook te koop in onze webshop:
https://shop.vedettesport.com/brands/stance/

Lees meer
07372 800 Kettroll Medium Milieu 4

Foam roller

Kettler Foam Roller 

 

De foam roller is een handig hulpmiddel voor sporters om de spieren soepeler te maken en om de spieren te laten ontspannen. Het is een eenvoudig hulpmiddel uit plastic en schuim, maar zeer effectief. Verschillende sterren zijn alvast fan en de foamroller ontpopt zich nu al als dé fitnesstrend voor 2017.

Eigenlijk is de foam roller ontwopen om geblesseerde lopers te behandelen, maar in 2014 deed de foam roller ook zijn intrede in de Amerikaanse fitnesscentra.

Dat de foam roller zo populair is, is omdat de foamroller een eenvoudig klein en goedkoop hulpmiddel is. 

Bij Vedette Sport zijn we al langer fan en we bieden de foam rollers van Kettler aan in ons assortiment.

Lees meer