Stryd Powermeter Footpod

Run with power

Stryd vermogensmeter voor lopers

De Stryd vermogensmeter maakt het voor hardlopers ook mogelijk om op een betrouwbare manier het geleverde vermogen te meten. De Stryd powermeter is het eerste apparaat dat op vermogen gebaseerd trainen en racen in hardlopen mogelijk maakt. 

De gegevens van de vermogensmeter maken het mogelijk om veel nauwkeuriger de intensiteit van training te controleren en te bepalen, dan alleen gebaseerd op hartslag en tempo gegevens. Tijdens de wedstrijd wordt het nu veel eenvoudiger om je tempo en snelheid te bepalen op basis van de vermogensgegevens, lopend in de juiste vermogenszone zal de efficiëntie over de hele wedstrijd beter zijn.

De Stryd vermogensmeter is ideaal voor lopers, triatleten en trailrunners.

 

Lees meer
Trans Zagora Trail Trailrunning 3 4

Trans Zagora Trail 2018

Hou je van lopen? Wil je graag je grenzen verleggen? Loop je graag in een adembenemende omgeving?

Lees meer
Hoka One One Clifton 4 M Loopschoenen 1x1

Nieuwe Hoka One One collectie

De nieuwe collectie Hoka One One loopschoenen ligt in de winkel. De Clifton 4,Speedgoat 2, Clayton 2 en Vanquish 3 om er maar enkele te noemen.

Lees meer
Scott Trailrunning Loopschoenen

SCOTT Trailrunning

De Scott Supertrac RC is een technische mountain trailrunning hardloopschoen. Door de ontwikkeling van een unieke buitenzool die een multidirectionele tractie geeft kan je vol vertrouwen op de meest technische paden en single tracks gaan lopen.

Lees meer
Elliptigo Huren Of Kopen Bij Vedette Sport 2

Elliptigo 

Elliptisch fietsen combineert het beste van lopen, fietsen en crosstrainer zodat u op een aangename en effectieve manier heel efficient buiten kunt sporten. En omdat het een low-impacttraining is, staat de ElliptiGO u toe aan cardiotraining te doen zonder uw gewwrichten te belasten. 

Lees meer
Salomon Advanced Skin 5 Set Hydrapack Red 1

Salomon Advanced Skin 5 Set

Deze Hydrapack is een naar het lichaam gevormde hydradatierugzak met twee handige softflasks van 500 ml vooraan. 
De nieuwste naar het lichaam gevormde hydradatierugzak van Salomon , de Advanced Skin Lab Hydro 5L, heeft twee handige hydratatieflessen vooraan.

Lees meer