M Bondi5 Nmdn 1

Nieuwe collectie Hoka One One loopschoenen

Nieuwe collectie Hoka One One loopschoenen zijn binnen.

Lees meer
Maurten Drink Mix 320 Drink Mix 2

Maurten Drink Mix 320 Sportdrank

Maurten Drink Mix 320 slaagde erin om de tolerantie van sportdrank te verhogen door hoge concentraties koolhydraten in te kapselen in hydrogels. 

Lees meer
Hoka One One M Challenger Atr4 Mblnb 2 Trailrunningloopschoenen 3

Hoka One One Challenger ATR 4

De Hoka One One Challenger ATR 4 loopschoenen worden vaak de Clifton van de trail genoemd. Een snelle en lichtgewicht trailrunning loopschoen.

Lees meer
Salomon Sense Pro Max Trailrunningschoenen

Salomon Trailrunning

Nieuwe collectie Salomon trailrunning.

De najaarscollectie Salomon trailrunning ligt in de winkel. Nieuwe trailrunningschoenen die op elke ondergrond comfort en grip geven en ook een nieuwe modieuze en technische collectie loopkleding die aangepast is voor trailrunning en voor op de weg. 

Daarnaast is Salomon dé referentie in drinksystemen voor hardlopers en trailrunners. Verschillende rugzakken die specifiek ontworpen zijn voor lopers en voor trailrunners met ongekend comfort en onbeperkte mogelijkheden. 

Lees meer
Stryd Powermeter Footpod

Run with power

Stryd vermogensmeter voor lopers

De Stryd vermogensmeter maakt het voor hardlopers ook mogelijk om op een betrouwbare manier het geleverde vermogen te meten. De Stryd powermeter is het eerste apparaat dat op vermogen gebaseerd trainen en racen in hardlopen mogelijk maakt. 

De gegevens van de vermogensmeter maken het mogelijk om veel nauwkeuriger de intensiteit van training te controleren en te bepalen, dan alleen gebaseerd op hartslag en tempo gegevens. Tijdens de wedstrijd wordt het nu veel eenvoudiger om je tempo en snelheid te bepalen op basis van de vermogensgegevens, lopend in de juiste vermogenszone zal de efficiëntie over de hele wedstrijd beter zijn.

De Stryd vermogensmeter is ideaal voor lopers, triatleten en trailrunners.

 

Lees meer
Trans Zagora Trail Trailrunning 3 4

Trans Zagora Trail 2018

Hou je van lopen? Wil je graag je grenzen verleggen? Loop je graag in een adembenemende omgeving?

Lees meer