Raidlight Race Vest Trailrunning 1

Raidlight 

Share the trailrunning experience met Raidlight!

Raidlight is een authentiek Frans bedrijf dat in 1999 werd opgericht door Benoît Laval, een getalenteerd trailrunner. In het hart van de Franse Alpen ontwikkelen én produceert Raidlight lichtgewicht producten voor trailrunning en desert running. Raidlight heeft al sinds jaar en dag een heel gamma aan specifieke woestijn omgeving productenDeze producten hebben zich door de tijd bewezen in veel woestijn races over de hele wereld. We kunnen gerust stellen dat Raidlight specialist is het desert segment. Hardlopen in de woestijn is een groot plezier met de juiste producten!

Als trailrunning specialist kan Raidlight natuurlijk niet in ons gamma ontbreken. De nieuwste running Responsive Racevest is binnenkort bij ons verkrijgbaar. Of je nu gaat hardlopen in de woestijn, een trailrunning wedstrijd loopt in de Alpen of de Ardennen, of gewoon een lange training in de bossen gaat lopen. Met Raidlight heb je steeds alles bij.

Lees meer
Pieter Heemereyck Triatleet On Loopschoenen

Pieter Heemeryck loopt op ON

Pieter Heemeryck loop dit seizoen op ON Loopschoenen

Pieter Heemeryck is een Belgische triatleet uit Wilsele (Leuven) die gespecialiseerd is in de 70.3 afstand. Hierin behoort hij dan ook tot de triatlon wereldtop met een tiende plaats op het WK Ironman 70.3 in 2017.

Met het indrukwekkend palmares van 2017 wil Pieter in 2018 verdere  stappen zetten in zijn triatloncarriere. 

We zijn dan ook heel blij en trots dat we Pieter hebben kunnen bijstaan met ons loopadvies en een loopanalyse om hem op de juiste ON Running loopschoenen te zetten. Daarnaast zwemt hij met Orca wetsuits en draagt hij Herzog compressiekousen

Palmares 2017:

- 4e plaats EK Ironman 70.3 Elsinore

- 6e plaats WK Challenge 1/2 Samorin

- 10e plaats WK Ironman 70.3 Chattanooga

- 1e plaats Challenge 1/2 Praag

- 2e plaats Challenge 1/2 Gran Canaria

- 2e plaats Challenge 1/2 Geraardsbergen

- 2e plaats Challenge 1/2 Davos

- 3e plaats Europese ranking Challenge 

 

Lees meer
M Bondi5 Nmdn 1

Nieuwe collectie Hoka One One loopschoenen

Nieuwe collectie Hoka One One loopschoenen zijn binnen.

Lees meer
Maurten Drink Mix 320 Drink Mix 2

Maurten Drink Mix 320 Sportdrank

Maurten Drink Mix 320 slaagde erin om de tolerantie van sportdrank te verhogen door hoge concentraties koolhydraten in te kapselen in hydrogels. 

Lees meer
Hoka One One M Challenger Atr4 Mblnb 2 Trailrunningloopschoenen 3

Hoka One One Challenger ATR 4

De Hoka One One Challenger ATR 4 loopschoenen worden vaak de Clifton van de trail genoemd. Een snelle en lichtgewicht trailrunning loopschoen.

Lees meer
Salomon Sense Pro Max Trailrunningschoenen

Salomon Trailrunning

Nieuwe collectie Salomon trailrunning.

De najaarscollectie Salomon trailrunning ligt in de winkel. Nieuwe trailrunningschoenen die op elke ondergrond comfort en grip geven en ook een nieuwe modieuze en technische collectie loopkleding die aangepast is voor trailrunning en voor op de weg. 

Daarnaast is Salomon dé referentie in drinksystemen voor hardlopers en trailrunners. Verschillende rugzakken die specifiek ontworpen zijn voor lopers en voor trailrunners met ongekend comfort en onbeperkte mogelijkheden. 

Lees meer