Orca Wetsuit Lier Kienle

Orca wetsuits triatlon

Vedette Sport is verdeler van de Orca wetsuits in de provincie Antwerpen. Ben je op zoek naar een wetsuit maar weet je niet goed welk? Onze collega Thomas Jurgens, zelf een ervaren triatleet zal je graag bijstaan met tips en advies bij het passen en het kiezen van het juiste wetsuit. Ook voor verhuur en herstellingen van wetsuits ben je bij Vedette Sport aan het juiste adres.

Lees meer
Vernieuwde Winkel

Welkom in onze vernieuwde winkel

Ben jij ook benieuwd naar onze nieuwe winkel? Kom dan zeker langs want van 13 tot 16 april zijn er feestelijke opendeurdagen bij Vedette Sport!

Lees meer
Thomas Jurgens

Thomas Jurgens komt ons verkoopteam versterken.

Thomas Jurgens komt ons Vedette Sport verkoopteam versterken. Als talentvol triatleet heeft hij een pak ervaring in zwemmen, lopen, fietsen en triatlon natuurlijk. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij een meerwaarde is voor Vedette Sport en dat zijn advies zeker van pas gaat komen. Welkom aan boord Thomas!!

Lees meer
Hoka One One Iron Man

Hoka One One is partner van Iron Man US Series

Hoka One One is de nieuwe schoen sponsor van de Iron Man U.S. Series. Binnenkort stellen we je ons Hoka One One tri team voor. Tired triathlete legs, rejoice! ‪#‎triHOKA‬
Met de nieuwe Tracer en de Clifton 2. Of met de Huaka heeft Hoka One One de perfecte wedstrijdschoenen in huis. En om te trainen is er nog altijd de Conquest 2, Bondi 4, Vanquish 2.
We vergeten natuurlijk ook de trailrunners niet met de Challenger 2, de Speedgoat en de Mafate Speed trail runningschoenen.

Lees meer