Img 1597

Seppe Odeyn wordt Belgisch kampioen Duathlon in Hosingen

Seppe Odeyn is er zondag in de Powerman Luxemburg in geslaagd om eindelijk wereldkampioen Gael Le Bellec te kloppen. Het geeft zijn nieuwe Belgische titel duatlon lange afstand nog extra glans. Vorig seizoen moest de Flandrien twee keer de duimen leggen tegen de Fransman.

Lees meer
Saucony Stride Labo

Schoenadvies bij Vedette Sport waarbij jij centraal staat!

De analyse met 3 hogesnelheidscamera’s door het Saucony Stride Lab is echt uniek! Jouw loopstijl wordt in 360 graden perspectief geregistreerd en vervolgens door de Saucony expert aan een schoenadvies gekoppeld. Met recht een analyse van de bovenste plank! Ga naar www.stridelab.be en maak een afspraak in de online agenda.

Lees meer
Saucony Stride Lab

3D Loopanalyse met Saucony Stride Lab

3D Loopanalyse met Saucony Stride Lab
Bij Saucony sta jij als loper altijd centraal. Het Saucony Stride Lab werkt met 3 hogesnelheidscamera’s vanuit verschillende hoeken. Zo krijg je onder andere inzicht in de stand van je heupen, de uitstrekking van je onderbeen en de buiging van je knie. Factoren die jouw loopstijl bepalen en uiteraard óók je schoenkeuze! Ga snel naar www.stridelab.be en maak een afspraak in de online agenda.

Lees meer
Orca Wetsuit Lier Kienle

Orca wetsuits triatlon

Vedette Sport is verdeler van de Orca wetsuits in de provincie Antwerpen. Ben je op zoek naar een wetsuit maar weet je niet goed welk? Onze collega Thomas Jurgens, zelf een ervaren triatleet zal je graag bijstaan met tips en advies bij het passen en het kiezen van het juiste wetsuit. Ook voor verhuur en herstellingen van wetsuits ben je bij Vedette Sport aan het juiste adres.

Lees meer
Vernieuwde Winkel

Welkom in onze vernieuwde winkel

Ben jij ook benieuwd naar onze nieuwe winkel? Kom dan zeker langs want van 13 tot 16 april zijn er feestelijke opendeurdagen bij Vedette Sport!

Lees meer
Thomas Jurgens

Thomas Jurgens komt ons verkoopteam versterken.

Thomas Jurgens komt ons Vedette Sport verkoopteam versterken. Als talentvol triatleet heeft hij een pak ervaring in zwemmen, lopen, fietsen en triatlon natuurlijk. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij een meerwaarde is voor Vedette Sport en dat zijn advies zeker van pas gaat komen. Welkom aan boord Thomas!!

Lees meer