Maurten Gel100 Kopen

Maurten Gel 100

Maurten Gel 100 en Drink Mix 

De voorjaarsmarathons staan weer voor de deur en naast de specifieke voorbereiding is het nu ook tijd om de uitrusting en de voeding op punt te stellen.

Een marathon loop je nu eenmaal niet op water, een uitgekiende eet- en drinkstrategie helpen je om deze klus af te werken. Verkeerd eten en drinken kan je maag/darmsysteem zodanig belasten dat je er misselijk van wordt of dat je extra sanitaire stops moet houden.

Om onaangename verrasingen te vermijden kan je best al op voorhand uitzoeken welke voeding, gels en sportdrank je maag het beste aankan. Dit kan je tijdens een testwedstrijd of tijdens een lange duurtraining al uittesten. Zo weet je wat er werkt en wat niet en dat geeft ook een mentale rust tijdens de marathon.

Met Maurten Drink Mix en Gel 100 heb je twee producten die voldoende energie geven en de maag/darmen niet belasten omdat er geen overbodige ingrediënten aan toegevoegd zijn.

Lees meer
Polar Vantage M Green Gps Hartslagmeter 3 2

Polar Vantage M Green

Dit voorjaar brengen we eerbetoon aan de 42,195 km met een Limited Edition van het populaire Polar Vantage M multisporthorloge.

Lees meer
Hoka One One Evo Carbon Rocket Loopschoenen Heren Ccyn 1 2

EVO CARBON ROCKET

Hoka One One EVO Carbon Rocket wedstrijdschoenen:
Superlichte loopschoenen met een lichtgewicht engeneered mesh bovenwerk voor optimale controle en ventilatie.

Lees meer
On Running Cloudswift Herenloopschoenen 2

On Cloudswift 

Cloudswift loopschoenen

Run the city in the light, swift shoe with full road protection. Features Helion™ superfoam for high performance in urban environments.

 

Lees meer
Vantage V Front Black Running Hr168

Firmware Update 3.0 voor Polar Vantage

Extra functies voor zowel de Vantage V als Vantage M. Hierdoor wordt het nog prettiger om te trainen met de Polar Vantage gps multisporthorloge.

Lees meer
Scott Supertrac Ultra Rc Trailrunningschoenen 1

Scott Supertrac Ultra RC 

Scott heeft op basis van de Supertrac RC trailrunningschoen verder gewerkt om ook een Ultra versie te ontwikkelen. 

Lees meer