On Cloudflyer Running Loopschoenen 600x200 2

ON Running Testdag 

Kom op zaterdag 28 oktober de ON Running loopschoenen testen. De ON Running adviseur laat je kennis maken met deze fantastische loopschoenen. 

Lees meer
Compressport Compressiekledij

Compressport

Compressie voor duursporters van Compresport.

Het Zwitserse merk van compressiekledij is mee toonaangevend in het trailrunning en in het triatlonwereldje. Door hun technische innovaties en topkwaliteit worden de producten van Compressport gedragen van de Iron Man in Hawaii tot op de UTMB in Chamonix. Ook verschillende UCI World Tour wielerploegen zoals Etixx-Quickstep en Lotto-Soudal gebruiken actief de producten van Compressport om het herstel van de wielrenners te bevorderen.

Compressport producten worden gedragen voor, tijdens en na het sporten.

Voor: Voor een wedstrijd of een training zorgt de Compressport compressie voor een lichter gevoel in de benen, een verbeterde opwarming met een verminderd risico op blessures tijdens de wedstrijd.

Tijdens: Compressport zal de trillingen in de spieren neutraliseren en zo de vermoeidheid van deze spieren verminderen. Door een verbeterde bloedcirculatie in deze spieren zal het risico op krampen en kwetsuren ook fel verminderen. Compressie zal ook het risico op peesblessures zoals de Achillespees en op shin splint of ook scheenbeenvliesontsteking genoemd, fel verminderen.

Na: Een verbeterde bloedcirculatie en het verminderen van het opzwellen van de spieren zorgt voor een verbeterde afvoer van afvalstoffen uit de spieren. Zo kunnen de vermoeide spieren sneller herstellen en kwetsuren vermeden.

Compressie calves, compressie loopkledij en verschillende technische loopaccessoires die optimaal comfort bieden tijdens de zwaarste uitdagingen zoals een volledige triatlon, een ultra trailrunningwedstrijd, of tijdens de dagelijkse trainingen behoren tot het uitgebreide gamma.

Als trailrunning specialist vonden we dat we onze samenwerking met Compressport verder moesten verdiepen en daarom bieden we vanaf nu al een breder gamma aan compressie calfs aan en ook all verschillende technische loopaccessoires zoals de ultra dunne hoofdband om mee te lopen en de 3D thermo utralight heattube. Binnenkort zullen we ons gamma Compressport producten verder uitbreiden en ook aanbieden in onze webshop.

Compressport gaat er ook prat op dat alles in de Europa geproduceerd en ontwikkeld wordt. Van het garen tot het design en de ontwikkeling, het gebeurd allemaal hier in Europa. Zo kan Compressport de strengste kwaliteitsnormen hanteren naar de atleten toe.

Lees meer
Saucony Loopkleding Vizipro 600x300

Run but don't hide

Reflecterende loopkledij voor het najaar.

De zomer is helaas al weer bijna gedaan en de dagen worden nu snel korter. We gaan dus terug meer lopen in de duisternis. Zorg ervoor dat je als loper duidelijk opvalt en dat je zeker gezien wordt.

Vedette Sport heeft daarom een heel uitgebreid gamma aan fluo loopkledij en refecterende loopaccessoires die ervoor zorgen dat je zeker gezien wordt tijdens het lopen. Daarnaast hebben we ook een heel aanbod aan looplichtjes die je toelaten om op donkere plekken goed te kunnen zien. Zo kan je ook tijdens het najaar en de winter blijven genieten van je favoriete loopparcours.

 

 

Lees meer
Website Logo Natuurlopen

15de POWERPLUS Natuurlopen

Ac Lyra organiseert de 15de POWERPLUS Natuurlopen.

Het vijftiende seizoen start op zaterdag 25 november en verloopt over een verhard en bewegwijzerd parcours over de Nete-  Netekanaaldijken en de stadsvesten van Lier.

De vorige jaren mocht Ac Lyra hier telkens bijna 1000 lopers en joggers per wedstrijd verwelkomen. Ac Lyra staat ondertussen garant voor een vlekkeloze organisatie.

Noteer alvast de volgende data in uw loopagenda:

Zaterdag 25/11/2017 5 Km - 10 Km - 10 Miles

Zaterdag 16/12/1017 5 Km - 10 Km - 10 Miles

Zaterdag 27/01/2018 5 Km - 10 Km - 1/2Marathon

Zaterdag 03/03/2018 5 Km - 10 Km - 25 Km

Zaterdag 24/03/2018 5 Km - 10 Miles - 1/2 Marathon - Kidsrun

 

Lees meer
Ac Lierse Loopkledij Newline

Clubkledij Ac Lierse

Technische loopkledij van Newline voor Ac Lierse. 

Lees meer
Salomon Sense Pro Max Trailrunningschoenen

Salomon Trailrunning

Nieuwe collectie Salomon trailrunning.

De najaarscollectie Salomon trailrunning ligt in de winkel. Nieuwe trailrunningschoenen die op elke ondergrond comfort en grip geven en ook een nieuwe modieuze en technische collectie loopkleding die aangepast is voor trailrunning en voor op de weg. 

Daarnaast is Salomon dé referentie in drinksystemen voor hardlopers en trailrunners. Verschillende rugzakken die specifiek ontworpen zijn voor lopers en voor trailrunners met ongekend comfort en onbeperkte mogelijkheden. 

Lees meer