On Running

On Running Loopschoenen

On Running is een jong dynamisch bedrijf uit het  Zwitserse Zurich. On heeft een nieuw revolutionair dempingssysteem  voor loopschoenen ontwikkeld, Clouds genaamd. 

In het kort werkt het Cloud systeem voor loopschoenen als volgt;

On loopschoenen hebben een zachte landing en een dynamische afzet 

Dat vormt de kern van het Cloud concept achter de baanbrekende loopschoenen van On Running. Een radicale ontwikkeling, deze technologie combineert de voordelen van een zacht dempende trainingsloopschoen en het directe snelle gevoel van een wedstrijdschoen. Vergelijk het als het zachte landen op het strand, maar wel met de directe afzet die je ervaart op een atletiekpiste. Het geheim van deze demping zit hem in de “Clouds”. Eigenlijk zijn het holle “pods” in de zool van de loopschoen die zowel verticale- als horizontale demping bij de landing geven en er vervolgens voor zorgen dat je een dynamische en krachtige afzet kan ontwikkelen. Met als resultaat een snel, licht, en dynamische loopgevoel. 

On Running combineert het beste van de traditionele loopschoenen en minimalistische loopschoenen en de loopschoenen van On blijven toch uitzonderlijk licht. 

On Running loopschoenen in ons gamma:

Cloudace loopschoenen

Superieure demping hoeft niet traag te betekenen. Dat is het merkwaardige van de nieuwe On Cloudace loopschoen. De ingenieurs van On hebben elk onderdeel van deze nieuwe loopschoen onder de loep genomen en aangepast voor maximaal comfort en ondersteuning. Geen enkele innovatie werd vergeten. Zero compromissen. Met de On Cloudace loop je zo de wereld in!

 

De nieuwe Cloudsurfer loopschoenen voor dames en voor heren.

Deze loopschoenen brengen performance tijdens jouw looptraining. Dankzij het gepatenteerde Cloudtec systeem  ervaar je een zachtere landing en een explosievere afwikkeling dan ooit voordien. De nieuwste On Cloudsurfer is nu nog lichter en wendbaarder. De vernieuwde On Cloudsurfer transformeert nu nog meer energie in de voorwaartse beweging.

Cloudflyer loopschoenen 

Hier heeft On Running een stabiele en supportive loopschoen gemaakt die ook heel licht is. De volledig vernieuwde On Cloudflyer geeft extra demping en stabiliteit aan jouw training. Het door On Running gepatenteerde Cloudtec systeem is ontwikkeld met een Zero-Gravity EVA zodat de loopschoenen minder dan 300g wegen. ben je op zoek naar een ultra lichte, ongelofelijk stabiele en uitzonderlijk gedempte loopschoen? Met de On Cloudflyer zit je op wolkjes!!

Cloudswift loopschoenen

Een volledig nieuw model is de Cloudswift die uit Helion gemaakt is. Helion is een dempend materiaal dat meer comfort en stabiliteit geeft tijdens het lopen en geen last heeft wan warmte.

Cloudflow loopschoenen

Neem de kortste weg naar jouw "runners high". Uitgerust met de nieuwste generatie Cloudtec zolen is de volledig vernieuwde On Cloudflow een snelle loopschoen. Vanaf de eerste stap brengen de 18 Clouds je op topsnelheid. Ervaar de zachte landingen gevolgd door een explosieve afwikkeling. 

Cloudflash loopschoenen

We kennen On Running al van innoverende hardloopschoenen, deze keer zijn ze nog verder gegaan. Ze hebben hun eigen ontwerp tot in de puntjes geoptimaliseerd. Het resultaatis de On Running Cloudflash Neon. De zool van deze hardloopschoen bestaat uit 14 gepatenteerde Cloud elementen. Deze elementen transformeren de energie van de hardloper nog beter in een voorwaartse beweging. Zoals we van On Running al gewoon zijn, zit de pasvorm van deze hardloopschoen perfect om de voet. Daarnaast is de ON Cloudflash een superlichte wedstrijd loopschoen.

Waar On Running bij de andere modellen nog gebruik maakt van een “tussenzool” is daar bij de On Cloudflash geen sprake meer van. Hierdoor komt het totale gewicht van deze schoen nog amper op een 220g. Daarmee is de On Cloudflash een echte lichtgewicht.De Cloudflash Speedboard, vormgegeven in Pebax (een polymeer die 20% lichter is dan andere polymeren), is nu direct op de zool van de schoen gemonteerd. Bij de On Running Cloudflow zat hier een zogenaamde “tussenzool” tussen. Naast gewichtsbesparing voelen de loopschoenen nu ook veel directer.

De "offset" of de "drop" (verschil in hoogte tussen hiel en de tenen) bedraagt bij deze schoen 5mm. Dit maakt van de ON Running Cloudflash een geschikte wedstrijdschoen.

Waarom zou je On loopschoenen kopen?

Vedette Sport is als loopspecialist in Lier (provincie Antwerpen) de verdeler van On Running loopschoenen voor de regio's Lier, Heist op den Berg, Herentals, Geel, Turnhout, Mechelen, Kasterlee, Zoersel en Aarschot. Omdat wij zelf overtuigd zijn van het comfort en de eigenschappen die deze loopschoenen bieden, hebben wij ervoor gekozen om On een prominente plaats in ons aanbod te geven. Wij kunnen u dan verschillende modellen en kleuren uit voorraad laten passen en u zelf de verschillende eigenschappen laten ontdekken.

Door onze expertise met loopschoenen en onze ervaringen met het geven van professioneel loopadvies door een Footscan loopanalyse zijn we er zeker van dat we met de loopschoenen van On een meerwaarde kunnen geven aan lopers die op zoek zijn naar snelle en comfortabele loopschoenen.

Met triatleet Frederik van Lierde als Belgisch ambassadeur van het merk On Running zijn we ervan overtuigd dat deze loopschoenen aan de hoogste eisen en verwachtingen voldoen. 

Pieter Heemeryck is een Belgische triatleet gespecialiseerd op de halve triatlon (Ironman 70.3 - Challenge 1/2). De voorbije jaren werd Pieter meermaals Belgisch kampioen over diverse afstanden. Sinds 2017 richt hij zijn pijlen op het internationale circuit, waarin hij dit seizoen de aansluiting bij de wereldtop. Voornaamste resultaten seizoen 2017

- 4e plaats EK Ironman 70.3 Elsinore - 4e plaats WK Challenge 1/2 Samorin - 10e plaats WK Ironman 70.3 Chattanooga - 1e plaats Challenge 1/2 Praag - 2e plaats Challenge 1/2 Gran Canaria - 1e plaats Challenge 1/2 Geraardsbergen - 2e plaats Challenge 1/2 Davos - 3e plaats Europese ranking Challenge 

Pieter loopt sinds 2018 op ON Running loopschoenen en is er heel tevreden over. Hij loopt zijn duurlopen met de Cloudflyer en zijn laatste wedstrijden heeft hij gelopen op de Cloudflow loopschoenen. Al na een week was Pieter overtuigd van de On loopschoenen. Ook zijn achillespeesklachten waren verdwenen door het dragen van On loopschoenen. Pieter Heemeryck is onze eigenste Vedette Sport - ambassadeur en voor zijn keuze van zijn loopschoenen vertrouwd hij op de ervaringen en het loopadvies van Vedette Sport.

Bart Arnouts heeft op On hardloopschoenen een absolute topprestatie neergezet door in Hawaiï op de Iron Man tweede te eindigen en ineens als tweede triatleet in Hawaii ooit onder de magische 8-uren grens te duiken. 

Wil je On Running loopschoenen kopen? Kom dan langs voor een GRATIS loopanalyse met ons professioneel loopadvies in de winkel of bestel meteen jouw On loopschoenen online. Wij hebben een topgamma loopschoenen in de winkel en een uitgebreid aanbod van On!