Hoka One One Elevon Herenloopschoenensbpb 1
Hoka One One Challenger Atr 5 Herenloopschoenen Eblc 1

Een merk dat de moderne loopschoenen perfect vorm geeft, is Hoka One One
Voor de roots van Hoka One One moeten we naar de Franse Alpen. Daar sleutelden een aantal sportievelingen en technici aan de klassieke loopschoenen tot die beter inspeelden op de specifieke kenmerken van trailrunning: de Hoka One One was geboren. De eerste loopschoenen kwamen in 2010 op de markt , en ze vielen meteen op door hun ongewone vormgeving. Vooral de extra dikke zool trok de aandacht.
“Het vreemde design van Hoka One One is geen folietje van de ontwerpers”, zo onderstreept Geert Baetens, eigenaar van Vedette Sport Lier, zelf een fervent hardloper en trailrunner. “De specifieke vorm van de Hoka One One loopschoenen vloeit voort uit drie basisprincipes: optimaal afrollen, bescherming door maximale demping van voeten, benen en bovenlichaam en controle over de manier waarop de voet in de loopschoen rust.
Dankzij deze eigenschappen is de belasting op spieren en gewrichten merkelijk mindeŕ. Daardoor geven Hoka One One loopschoenen optimale resultaten en neemt het blessurerisico sterk af.

Bij Vedette Sport hebben wij ons verder gespecialiseerd in Hoka One One en bieden daarom een ruim aanbod van dit merk aan zodat we voor elke loper de juiste loopschoenen kunnen adviseren. We hebben een ruim aanbod Hoka loopschoenen voor op de weg, trailrunningschoenen en wedstrijdschoenen voor zowel dames als heren op voorraad. Wil je Hoka One One loopsschoenen kopen, kom dan zeker langs bij Vedette Sport in Lier. Wij maken steeds eerst een loopanalyse met de Footscan vooraleer we ons loopadvies geven. Onze klanten komen vanuit Aarschot, Geel, Herentals, Turnhout en Antwerpen naar Lier voor ons grrot aanbod Hoka.