Totum Sports 3
Totum Sports 4

Totum Sport is een 100% natuurlijk supplement 

EEN UNIEK PRODUCT MET WONDERLIJKE EIGENSCHAPPEN

Totum Sport is een 100% natuurlijk supplement dat ontworpen is om jouw inspanningen naar een hoger niveau te tillen.

  • Het start met jouw cellen

Enkel Totum Sport voorziet jouw lichaam met alle 78 elektrolyten in de juiste proporties zodat jouw cellen effectiever kunnen functioneren. Het verbeterd de opname van voedingsstoffen op cellulair niveau zodat glycogeen reserves en aminozuren snel terug beschikbaar zijn tijdens en na inspanningen.

  • Kwaliteit gegarandeerd, goedgekeurd door Informed Sport

Het voedingssupplement wordt onder zorgvuldig gecontroleerde condities gemaakt in laboratoria die voldoen aan de strenge farmaceutische eisen. Het ondergaat een koud microfiltratieproces om maximale veiligheid en steriliteit van het product te garanderen.

Maximale kwaliteitsgarantie wordt altijd verzekerd. Elke productie wordt drie keer getest; bij aankomst in het labo, na filtratie en voor verzending naar de verdelers. Elke productie wordt daarnaast ook nog eens getest en goedgekeurd door Informed Sport zodat het door atleten veilig kan gebruikt worden. Totum Sport wordt dan verpakt volgens de EU GMP richtlijnen wat een veel hogere norm is dan voorzien voor voedingssupplementen.

  • Van de oceaan tot bij de atleet

Totum Sport wordt geoogst in grote plankton velden in voedingsrijke gebieden in de oceanen. Het plankton bevat door fotosynthese alle 78 natuurlijke elementen in een volledig natuurlijke verhouding zodat mineralen en spoorelementen jouw lichaamscellen kunnen versterken en voeden.

Deze voedingsrijke oplossing wordt zorgvuldig getransporteerd naar de labo’s voor een koude filtratie voor verpakking. De Totum Sport porties zijn zodanig verpakt om de voedingseigenschappen te bewaren, contaminatie te verhinderen en geportioneerd om direct te gebruiken.