Squeezy Athletic
Leverbaarheid:

Direct

Prijs:

€ 49,95

Snel wat overgewicht verliezen maar je spiermassa maximaal behouden?
Zijn er tijdens deze winterperiode wat overtollige kilootjes bijgekomen en wil je deze op een doeltreffende manier snel weer kwijt zonder al te veel spiermassa te moeten inleveren?
Dan is het nieuwe product van Squeezy hetgene dat jij nodig hebt om dit doel te bereiken!
Wat doet Squeezy Athletic met je?
De Energie is beperkt (minder dan 50% van het gewoonlijk verbruik). 
De combinatie van complexe Koolhydraten, Eiwitten en Ballaststoffen verdringt de „goesting“ en het hongergevoel. 
Er worden de benodigde hoeveelheden aan Vitaminen en Mineralen geleverd. Zodanig dat er toch genoeg brandstof overblijft om verder te trainen. Let er wel op dat je bij doorgedreven trainingen genoeg bijtankt om je training af te werken. Als je met de auto gaat rijden doe je ook benzine in de tank want anders val je snel stil. Voor een sporter is dit hetzelfde. Maar buiten de trainingen is het niet de bedoeling dat je koolhydraten blijft stapelen. 

Hoe pak je dit nu concreet aan?

Je hebt verschillende mogelijkheden afhankelijk van hoe snel je je extra gewicht kwijt wil.
De snelste manier is de volgende:

Je gebruikt Squeezy Athletic als enige voeding gedurende drie dagen. Je zorgt ervoor dat je verspreid over de dag 2 liter water drinkt.
's morgens start je met 45gr. Squeezy Athletic poeder te mengen met 200 ml vocht. Bij voorkeur water maar je mag het ook in yoghurt of andere mengen maar let er op dat er geen suiker in zit! Het is de bedoeling dat je deze dosering 5 maal herhaalt verdeelt over de dag.
In de aanvangsfase kan het zijn dat je hongergevoel toch nog opduikt. Geen probleem neem op dat moment een nieuwe portie en let er vooral op dat je genoeg water drinkt doorheen de dag. Dit zal je een vollere maag geven en je zal minder snel de drang hebben om wat te willen eten. Voor de rest "It's all in the mind"!!!!!
Na deze eerste drie dagen volgt je "keuze-dag". Tijdens de vierde dag mag je normaal eten.
Wat verstaan we onder normaal eten? GEEN FASTFOOD OF DERGELIJKE NATUURLIJK!!!
Een voorbeeld van wat wij verstaan onder "gezond" eten:

's Morgens:

2 sneetjes Volkorenbrood met kippewit of kalkoenfilet of Havermout, 2 eieren.
Koffie ZONDER suiker en melk( suiker en melk nemen het effect van het vetverbranden weg).

's Middags:

Gebakken rijst (voor degene die niet in de mogelijkheid zijn om dit à la minute klaar te maken die kunnen dit 's morgens of de avond ervoor reeds doen en de rijst dan koud eten) Kook de rijst, fruit een uitje aan in de pan en doe je gekookte rijst erbij. Je kan er ook wat paprika's ofzo aan toevoegen om het geheel wat meer smaak te geven.
Reepjes of blokjes gebakken kippefilet( ook deze kan je voordien bakken en koud eten)

Als dessert kwark (goede bron van eiwitten en tevens laag aan koolhydraten).

's Avonds:

Salade met vette vis (rijk aan Omega-3 vetzuren) bvb zalm of forel.
Ook broccoli is een goede keuze( damt de trek in koolhydraten in).
een glas magere melk( rijk aan calcium) MAGER om de vetten te beperken!

Hou je vochtopname op peil door bij elke maaltijd een 0.5l water te drinken. Of zorg er op zijn minst voor dat je op het einde van de dag je 2 liter hebt opgenomen.

Tussen de maaltijden:

Om het niet af te leren natuurlijk drink je tussen de maaltijden je portie Squeezy Athletic.

De vijfde dag begin je weer aan het uitsluitend gebruik van Squeezy Athletic en dit weer voor drie dagen lang.

Dit blijf je gedurende 3 weken herhalen of tot je het gewicht hebt bereikt dat je wil halen. Wil je dan nog verder aan je gewicht sleutelen dan adviseren we je dit in samenspraak met je dokter te doen. Er zijn bij ons resultaten bekend van iemand die over een periode van 7 maanden een gewichtsverlies kende van meer dan 50KG!!! Maar nogmaals bij zulke resultaten is het verstandig een dokter te raadplegen die jou kan opvolgen omdat bij grotere gewichtsverliezen doktersadvies van groot belang is.

TIP:
Alvorens je van start gaat meet je je "probleemzones" even op. De eerste resultaten zal je namelijk makkelijker in centimeters kunnen uitdrukken dan dat het zich uit op de weegschaal. Het eerste overgewicht dat je kwijt raakt is namelijk je onderhuids vet. Dit weegt niet zo veel maar het verandert wel je silhouet. Dit zijn de eerste tekenen van je resultaat. Volhouden is de boodschap de volgende stap is uiteraard te meten op de weegschaal.

De minder snelle manieren:

Je vervangt niet alle maaltijden door Squeezy Athletic. Uiteraard zijn op zijn minst je tussenmaaltijden (2 à 3) Squeezy Athletic-maaltijden.

STAP AF VAN DE OEROUDE GEWOONTE VAN DRIE MAALTIJDEN PER DAG!
Eet minstens 6 maal per dag (in aangepaste portie's natuurlijk). Dit zorgt ervoor dat je stofwisseling verhoogt blijft waardoor je vetverbranding beter werkt)

LAST BUT NOT LEAST

Een tip voor de minder sportievelingen onder ons:

Tracht op zijn minst 3 keer per week wat te sporten. Dit zal je calorieverbruik aanzienlijk de hoogte injagen en je zal je doelstelling sneller behalen. Mens sano in corpore sano (een gezonde geest in een gezond lichaam)

Heb je nog vragen aarzel dan niet ons te contacteren!

Succes.