Orangefit Fit Green Protein

Orangefit proteinen:

Fit Green Protein van Orangefit is een 100% plantaardig eiwitpoeder, gemaakt van hoogwaardige erwten-eiwitten. Fit Green Protein kent een compleet aminozuurprofiel en is de ideale keuze voor iedereen die op een verantwoorde wijze bouwt aan een fit en gezond lichaam.

Uitstekende resultaten met Orangefit

Fit Green Protein is een premium eiwitbron met een compleet aminozuurprofiel. Eiwitten (aminozuren) zijn de bouwstenen van onze spieren en helpen bij de instandhouding en de opbouw van spiermassa. Ze bevorderen ook het spierherstel en de spieropbouw na een training.

Fit Green Protein van Orangefit is een 100% natuurlijk en plantaardig eiwitpoeder

Fit Green Protein is gemaakt van zuivere en hoogwaardige erwten-eiwitten en bevat enkel plantaardige ingredienten. Bij Orangefit alleen maar het beste voor jouw lichaam. Erwten-eiwitten zijn van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan welk ander plantaardig eiwit ook.

Gemakkelijk in gebruik en geschikt bij voedselintolerantie

Orangefit Fit Green Protein is hypoallergeen en volledig vrij van lactose, soja, tarwe en gluten. Hierdoor heb je geen last van een opgeblazen gevoel, een slechte huid, onrustige darmen of andere ongemakken. 

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Volledig aminozuurprofiel
  • Hoogwaardige erwten-eiwitten