Orangefit Fit Green Protein

Orangefit proteinen:

Fit Green Protein van Orangefit is een 100% plantaardig eiwitpoeder, gemaakt van hoogwaardige erwten-eiwitten. Fit Green Protein heeft een compleet aminozuurprofiel en is de aangewezen keuze voor iedereen die op een verantwoorde wijze bouwt aan een fit, sterk en gezond lichaam.

Uitstekende resultaten met Orangefit

Fit Green Protein is een hoogwaardige eiwitbron met een compleet aminozuurprofiel. Eiwitten (aminozuren) zijn de bouwstenen van onze spieren en helpen bij de instandhouding en de opbouw van spiermassa. Ze bevorderen ook het spierherstel en de spieropbouw na een training.

Fit Green Protein van Orangefit is een 100% natuurlijk en plantaardig eiwitpoeder

Fit Green Protein is gemaakt van zuivere en hoogwaardige erwten-eiwitten en bevat enkel plantaardige ingredienten. Bij Orangefit alleen maar het beste voor jouw lichaam. Erwten-eiwitten zijn van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan welk ander plantaardig eiwit ook.

Gemakkelijk in gebruik en geschikt bij voedselintolerantie

Orangefit Fit Green Protein is hypoallergeen en volledig vrij van lactose, soja, tarwe en gluten. Hierdoor heb je geen last van een opgeblazen gevoel, een slechte huid, onrustige darmen of andere ongemakken. 

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Volledig aminozuurprofiel
  • Hoogwaardige erwten-eiwitten

Onze ervaringen met Orange Fit Green Proteïn:

Zelf gebruik ik deze Proteïnen regelmatig als nightshake voor het slapengaan. Zeker op een avond na een intensieve training of een krachttraining zorgt Orange Fit Green Proteïnenshake voor de nodige bouwstoffen en blijft de opname van koolhydraten beperkt. 

Als ontbijt neem ik enkele stukken fruit en rijstmelk, aangevuld met 25g proteïnen. Dit ontbijt houd mijn lichaam sterk en het hongergevoel weg tot 's middags. Een ideale manier om dat laatste kilootje vet weg te werken en om de vetverbranding te stimuleren. Dit ontbijt neem ik één à twee keer per week en vervangt natuurlijk niet de andere maaltijden en bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft.