Leppin Training Formula 500g
Leverbaarheid:

Direct

Prijs:

€ 18,95

Leppin Training Formula 500g

Leppin Training Formula bevat aminozuren (eiwitten), gaat spierafbraak tegen, bevat vitaminen, mineralen tegen vrije radicalen en trage suikers voor de aanvulling van glycogeenreserve in het lichaam.

Leppin Training Formula is een hersteldrank voor duursporters en ook te gebruiken bij sporten waar het maag darmstelsel niet belast wordt en er geen snelle energieopname noodzakelijk is zoals bij zwemmen bijvoorbeeld. Een uitgebreid spectrum van aminozuren (eiwitten) gaat doelgericht de spierafbraak tegen, vitaminen, mineralen tegen de vrije radicalen. Trage suikers zorgen dan weer voor de aanvulling van glycogeen in de lever en in de spieren.

Door zijn unieke en wetenschappelijk onderbouwde formule is Leppin Training Formula de aangewezen dorstlesser en energie leverancier voor sporters die een extra gevoelige maag en darmstelsel hebben. Leppin Training Formula wordt door de spijsvertering heel goed verdragen en snel en gemakkelijk opgenomen in het lichaam.

 
  • Dosering hersteldrank: 4 schepjes op 1/2 liter water,  onmiddellijk na een inspanning (0-20 min) en indien nodig 1 uur later een extra bidon na zware inspanningen
  • Leppin Training Formula heeft een  aangename frisse smaak en kleeft niet in de mond
  • Smaken: lemon, pineapple, fruit burst, orange, samba
  • Leppin Trainng Formula zit verpakt in potten van 500g