Leppin Energy Boost
Leverbaarheid:

Direct

Prijs:

€ 17,95

Leppin Energy Boost Sportdrank:

Doelstelling van Leppin Energy Boost:

Energy Boost zorgt voor een onmiddellijke opname door het lichaam van vocht, mineralen en koolhydraten, ook wel suikers genoemd tijdens de inspanning.
Leppin Energy Boost is een sportdrank op basis van poeder, bevat mineralen voor een betere vochtregulatie en suikers in de vorm van maltodextrine voor een snellere energieopname.
Door de lage osmolaliteit van de maltodextrine verloopt de hydratatie zeer vlot en krijgt men een ideale mix van vochtopname en suikers met als bijkomend voordeel een stabiele bloedsuikerspiegel en geen honger gevoel tijdens de inspanning. 

Hoe kan je Leppin Energy Boost het beste doseren?:

Gebruik 3 scheppen Energy Boost van 30gr op 500 ml water (kleine bidon) en 4 scheppen op 750 ml water (grote bidon) als basisdosering bij normale temperaturen, Bij zeer warme temperaturen gebruik je één schepje minder om meer vocht op te nemen. Bij koude temperaturen kunt u een extra  schepje nemen omdat u dan minder drinkt tijdens het sporten of het hardlopen. Zo krijgt altijd de juiste hoeveelheid Energy Boost binnen, indien u naar maximale dosering van 6 schepjes of meer wil gaan doseer deze hoeveelheid op 1 liter water in de zomer en 750 ml in de winter. 1 schepje Leppin Energy Boost is ongeveer 10gr.

Referentie:

Leppin Energy Boost heeft een heel aangename en frisse smaak om te drinken, kleeft niet in de keel of mond en belast de maag niet.  Leppin Energy Boost is verkrijgbaar in verschillende frisse smaken: Fruit Burst, Lemon, Samba, Orange, Peach.

Standaard zit Leppin Energy Boost verpakt in een pot van 500 g.

Leppin Energy Boost sportdrank is ook verkrijgbaar in een grotere verpakking van 2 kg.