Leppin Energy Boost 1kg
Leverbaarheid:

Direct

Prijs:

€ 56,95

Leppin Energy Boost 2kg

Energiedrank om het spier en leverglycogeen aan te vullen voor, tijdens en na de inspanning op basis van trage (snelle) suikers ( maltodextrine ), mineralen voor de vochtregulatie en vitamine B1 voor een efficiënte energieomzetting. Leppin Energy Boost geeft daardoor prioriteit aan de vochtopname tijdens de inspanning door de lage osmolaliteit van de maltodextrine.

Juiste dosering van Leppin Energy Boost:

4 maatschepjes van 40gr op 750 ml ( grote bidon ) of 3 maatschepjes van 30gr op 500 ml ( kleine bidon ). Bij temperaturen boven de 25° dosis verminder je best met een half maatschepje of meer water bijvoegen om zeker voldoende vocht binnen te krijgen. 2 kleine bidons per uur met 2,5 maatschepjes per bidon drinken.

Leppin Energy Boost is een frisse sportdrank die in verschillende smaken verkrijgbaar is en absoluut niet kleeft, ook niet bij warme temperaturen. Daardoor blijft de drinkmotivatie hoog. Door zijn smaak en door zijn wetenschappelijke opgebouwde formule belast Leppin Energy Boost de maag en het darmstelsel niet en is daardoor heel geschikt voor zowel topsporters als recreatieve sporters.

Leppin Energy Boost is ook te koop in kleinere potten van 500 gr.