Leppin Carbo Lode
Leverbaarheid:

Direct

Prijs:

€ 17,95

Leppin Carbo Load

Doelstelling: product om brandstoftank (suikers) optimaal aan te vullen 3 dagen voor de wedstrijd.
Leppin Carbo Load of ook wel Carbo Lode genoemd, wordt gebruikt om spier- en leverglycogeen (suikers) optimaal aan te vullen zonder dat je overvloedig koolhydraten moet eten, dit verstoord je stofwisseling en spaart je spijsvertering, 27% van onze energie zijn we kwijt aan de vertering van voedsel.

Leppin Carbo Load is niet geschikt om te nemen tijdens langdurige inspanningen wegens de afwezigheid van de noodzakelijke mineralen die de vochtopname door het lichaam regelen. Tijdens de inspanning is er Leppin Energy Boost of Leppin Training Formula die wel de noodzakelijke mineralen bevatten.

Dosering van Leppin Carbo Load:

1 pot Carbo Load (500gr) verdeeld over 3 dagen bv 4 bidons (4 schepjes) per dag. De dagen voordat je met Carbo Load begint drink je zeker genoeg water om lichaam te wennen aan verhoogde vochtopname.

Voordelen van Leppin Carbo Load:

minder vertering=minder energie verbruik en scherpte gevoel blijft. Leppin Carbo Load wordt al lang door allerlei atleten met succes gebruikt en is vooral populair in de loopwereld, triatlon en voor MTB marathon wedstrijden.

Leppin Carbo Load is verkrijgbaar in verschillende smaken: Vanille, Banana, Fruit Burst