Leppin Ennergy Boost

Leppin is de absolute pionier in de wereld op gebied van sportdrank tijdens de inspanning. Leppin werd ontwikkeld in Zuid–Afrika op vraag van marathonlopers door inspanningsfysioloog en loopcoach Tim Noakes, Hij bracht eerst Leppin Energy Boost uit, en maakte er later ook een gel van, Leppin Squeezy gel. Intussen hebben Squeezy en Leppin zich verder ontwikkeld tot 2 aparte productgamma’s met elk hun eigen visie en productlijn.

Leppin Energy Boost is nog steeds nummer 1 in een markt die overloopt van producten, en dit zonder enige marketing. Zowel toplopers als recreantieve joggers zijn overtuigd van Leppin: de producten worden alom geprezen als “zeer smakelijk én efficiënt tijdens en na de inspanning”. Veel atleten en recreatiesporters verteren de sportdrank van Leppin Energy Boost zeer goed tijdens het sporten. Dit is heel belangrijk omdat bij zware inspanningen de maag en het darmstelsel extra belast worden en opname van vocht en energie heel belangrijk zijn om te kunnen blijven presteren. 

Naast de gekende Leppin Energy Boost heeft Leppin ook de Leppin Carbo Load of ook Leppin Carbo Lode, de Leppin Training Formula en de Leppin Recovery Formula ontwikkeld. Zo is er voor elke fase in de training en voor een wedstrijd de geschikte energiedrank beschikbaar.