Maurten Drink Mix 320 Drink Mix 4
Leppin Carbo Load 1 2

Leppin, Squeezy, Maurten, Totum, Orangefit en Lucho Dillitos. 

Gezond en gevarieerd eten en voldoende water drinken: deze gouden regel van drie geldt uiteraard voor iedereen, maar zeker voor sporters. Wie af en toe sport aan matige intensiteit, heeft geen bijzondere voedingssupplementen nodig. Maar als je zeer intensief sport en aan wedstrijden deelneemt, kan wat extra “krachtvoer” nuttig zijn. 

Ook hier ga je beter voor kwaliteitsvolle producten die hun degelijkheid hebben bewezen. Ze vervangen een gezonde maaltijd niet, maar kunnen bij zware sportprestaties je kracht, uithouding en/of recuperatie verbeteren en helpen je zo om beter te presteren. 
Neem deze sportdrank op het juiste tijdstip en overschrijd nooit de opgegeven hoeveelheden. Vraag advies aan de arts indien je zwanger bent of aan een chronische aandoening lijdt, zoals suikerziekte.
Vedette Sport biedt je een uitgebreid aanbod hoogwaardige sportvoeding en gels om het volle potentieel uit jezelf te halen: Leppin Energy Boost, Maurten Drink Mix en Squeezy.

 

Professioneel en persoonlijk advies op maat

Als fervent sporter en ultraloper heeft Geert alle producten in verschillende omstandigheden uitgetest. Ook Thomas is als triatleet heel goed vertrouwd met de mogelijkheden van sportvoeding en sportdrank. Bij hen ben je dan ook aan het juiste adres voor “real life”-informatie, tips & tricks. Hoe gebruik je een product, wanneer wel of juist niet, wat met gevoelige maag en darmen? Bij Vedette Sport krijg je degelijk advies gebaseerd op kennis, eigen ervaringen en die van klanten-gebruikers.