Hoka One One Gaviota Loopschoenen M1 5

Hoka One One Loopschoenen

Onze nieuwste aanwinst in loopschoenen zijn de toch wel speciale loopschoenen van Hoka One One.
Als eerste verdeler in Vlaanderen zijn wij dan ook heel trots om u vanaf mei 2014 de loopschoenen van Hoka One One te kunnen aanbieden. Hoka One One is sponsor van de US Iron Man traitlonwedstrijden en de loopschoenen van Hoka One One worden ook heel veel door triatleten gedragen. Bij ons in België is Seppe Odeyn (Wereldkampioen Duatlon Long Distance en vijfvoudig winnaar van de "Hel van Kasterlee" heel enthousiast van Hoka One One loopschoenen.

Orca Wetsuit Lier 3.8 Kienle

Orca Wetsuits Triatlon

Bij Vedette Sport in Lier verkopen we de triatlonwetsuits van Orca. Deze wetsuits beantwoorden aan de wensen van de beste triatleten ter wereld. Onze adviseur Thomas jurgens die zelf een ervaren triatleet is, zal u graag adviseren bij het passen en het kiezen van de juiste wetsuit. Van hem krijg je massa's tips en tricks over het aantrekken en het uitdoen van een wetsuit, alsook de nodige onderhoudstips.

De meest courante modellen van Orca hebben we dan ook op voorraad in de winkel. Met de Orca Sonar, de Orca Equipe en de Orca S6 hebben we een mooi assortiment wetsuits waarbij we voor elk type triatleet het juiste wetsuit in huis hebben.