Leppin Logo
Leppin Energy Boost 05k

Leppin sportdrank

Leppin is de absolute pionier in de wereld op gebied van vloeibare voeding tijdens de inspanning, ontwikkeld in Zuid–Afrika door inspanningsfysioloog en loopgoeroe TIM NOAKES. Op vraag van marathonlopers ontwikkelde hij Leppin Energy Boost en maakte er later een Gel product van, toen Leppin Squeezy gel. Nu zijn Squeezy en Leppin 2 aparte producten met elk hun visie en producten.

Leppin sportdrank is 25 jaar later nog steeds nummer 1 in een markt die vol steekt van producten en dit zonder enige marketing, zowel toppers als recreanten zijn wild van Leppin na gebruik en vinden deze producten dan ook vooral zeer smakelijk en efficiënt tijdens en na de inspanning.

Ja, Leppin is echt super. De smaken zijn allemaal zeer goed en kleven niet in de keel.
Als je tegen je overslagpols traint of erover en je kunt niets meer verdragen horen of zien , heb je toch nog de reflex om van Leppin te drinken en geloof me dit is uitzonderlijk bij sportdrank. Bij leppin moet je uitkijken dat je bidon niet te snel leeg is.

Leppin heeft naast de Energy Boost nu ook Carbo Lode of Carbo Load, Training Formula en de Recovery Formula op de markt gebracht. Deze topproducten zorgen voor een perfect gedoseerde aanvoer van energie tijdens het sporten en voor een snel herstel na de inspanning.

Squeezy

Squeezy

Squeezy is de klassieker onder de gel en vloeibare voeding, ontwikkeld in 1985 was Squeezy het 1e gel product ter WERELD, de slogan “ the true energy gel “ is dan ook terecht.

Squeezy is vloeibare voeding op basis van trage suikers ( maltodextrine – fructose ) voor gelijkmatige energie toevoer, mineralen voor vochtregulatie en vit b1 voor optimale omzetting van energie.

Squeezy vloeibare voeding komt uit de loopwereld ( marathon en ultralopen ) en is zeer maagvriendelijk, de werking is optimaal indien u genoeg vocht neemt na gebruik van een geconcentreerde gel.

Squeezy gel producten zijn idem, maar telkens in een andere verpakking en dosering. De CONCENTRATE is een product dat men oplost met water zoals een poederproduct, de RACER is handig op de fiets maar je moet rustig doseren met telkens voldoende vocht voor het transport van de energie, de GEL-CLASIC is minder gedoseerd en meer geschikt om te nemen tijdens het lopen terwijl de RED gel enkel wordt genomen in de finale van de wedstrijd.