Vanuit Antwerpen - Boechout

Aan de Ring van Lier richting rechtdoor 'centrum' volgen, de tunnel aan het station onderdoor en bij de tweede verkeerslichten linksaf (Anton Bergmannlaan). Deze straat volgen tot het einde, daar rechtsaf de Frederik Peltzerstraat opdraaien tot op pleintje (café 'Plezanten Hoek'). Vedette Sport (Ingang Kartuizersvest) vindt u naast het café.

Vanuit Nijlen - Kessel 

De snelste weg is via "Het Veer" of Kessel-Station en Emblem naar de Liersesteenweg te rijden. Daar neemt u richting Lier. Aan de ring van Lier rijdt u rechtdoor via de Lispersteenweg over de spoorwegovergang, dan over de brug. Rechtdoor tot op pleintje (café 'Plezanten Hoek'). Vedette Sport vindt u naast het café.

Vanuit Koningshooikt - Heist op den Berg - Aarschot

Via de N10 Aarschotsesteenweg naar Lier tot aan het kruispunt met de Ring. Daar gaat u links de Ring op richting kruispunt Carrefour/Mechelsesteenweg. Daar neemt u rechts de Mechelsesteenweg richting Grote Markt. Op de Grote Markt moet u dan links aanhouden en voor de terrassen richting Lisperstraat rijden. (Op zaterdag is er markt en kunt u niet over de Grote Markt rijden. Dan neemt u na het kruisen van de Ring de tweede rode lichten links de Baron Opsomerlaan, rechtdoor de Van Boeckellaan tot het einde en rechtsaf de Frederik Peltzerstraat om snel tot aan de winkel te geraken.

Vanuit Duffel - Mechelen - Lint

Komt u van Lint, Duffel of Mechelen, dan rijdt u best via de Mechelsesteenweg tot aan het kruispunt van de Carrefour. Daar rijdt u rechtdoor richting centrum tot op de Grote Markt. Op de Grote Markt moet u dan links aanhouden en voor de terrassen richting Lisperstraat rijden. (Op zaterdag is er markt en kunt u niet over de Grote Markt rijden. Dan neemt u na het kruisen van de Ring de tweede rode lichten links de Baron Opsomerlaan, rechtdoor de Van Boeckellaan tot het einde en rechtsaf de Frederik Peltzerstraat om snel tot aan de winkel te geraken.

Vanuit Emblem - Ranst - Zandhoven - Grobbendonk - Turnhout

Via de Oostmallesteenweg en de Liersesteenweg  naar Lier. Aan de Ring rechtdoor de Lispersteenweg nemen. Over de spoorwegovergang en de brug over het water. Rechtdoor in de Frederik Peltzerstraat tot op pleintje (Café 'Plezanten Hoek'). Vedette Sport vindt u naast het café.

Er is ruime parkeergelegenheid op wandelafstand van onze winkel. Op het Wallehof mag u gratis parkeren. Aan het kerkje en aanpalende straten kan u betalend parkeren. Best is wel een ticket te nemen omdat de controle streng is. Bij een kort bezoek kunt u steeds gratis een half uur parkeren. U moet hiervoor wel een ticket aan de automaat nemen. Ook in de Lisperstraat en de Kartuizersvest zijn er (betalende) parkeerplaatsen. Ook hier kan je met een gratis ticket een half uur parkeren.

Lossen en laden kan u steeds voor de winkel in de Lisperstraat.

Parkeerplan Lier
Bereikbaarheidsplan Lier