Bespannen tennisrackets

Door te kiezen voor Vedette Sport om uw tennisracket te laten bespannen neemt u geen enkel risico. Wij bespannen uw tennisracket vakkundig op een professionele Babolat besnaringsmachine. Zo kunnen wij het tennisracket perfect vastzetten en voorkomen we schade aan uw tennisracket. Kaderbreuken van tennisrackets komen vaak als de tennisracket niet correct kan vastgezet worden in de bespanningsmachine. Bij Vedette Sport is uw tennisracket dus in goede handen. Met de computergestuurde bespanningsmachine zorgen wij ook voor een correcte en constante besnaring van uw racket. Volgens fabrikanten van tennisrackets en tennissnaren is dit nog steeds de grootse oorzaak van kapotte tennisrackets. Bij Vedette Sport kunt u snel en professioneel uw tennisrackets laten bespannen. Al meer dan 25 jaar verzorgt Geert Baetens uw tennisracket en brengt ze terug in een perfecte staat. Wij hebben een ruim aanbod aan tennis besnaringen van Wilson, Big Banger, Babolat en Technifibre.

Vervangen tennisgrips en overgrips van tennisrackets

Naast het bespannen van tennisrackets kunnen wij ook tennisgrips vervangen en overgrips plaatsen.

Ook hier hebben we een ruim aanbod in tennisgrips van Wilson, Babolat en Technifibre. Het vervangen van een tennisgrip doen snel en vakkundig we terwijl u wacht. 

Snelle service voor bespannen tennisrackets

Wij hebben alles in huis om u snel verder te helpen als uw tennisbespanning stuk is. Als het echt moet kunnen wij uw tennisracket dezelfde dag nog bespannen zodat u geen enkele tennismatch moet missen.

Ook voor het bespannen van squashrackets kunt u bij Vedette Sport terecht.

In de ruime regio van Lier, Nijlen, Emblem, Boechout, Berlaar, Heist op den Berg en Duffel is Vedette Sport het aanspreekpunt voor het bespannen van uw tennisrackets. Voor een snelle professionele service moet je bij Vedette Sport in Lier zijn!!

Ruim aanbod tennisschoenen en tenniskledij.

Naast het besnaren van tennisrackets hebben we ook een uitgebreid assortiment aan tennisschoenen. Ook speciale tennisschoenen om op tapijt te spelen de zogenaamde "carpettennisschoen" hebben wij op voorraad. K-Swiss, Nike, Asics en Lotto zijn de specifieke merken van tennisschoenen die we verdelen.

Een mooi en groot aanbod tenniskledij van Björn Borg, Lotto, Nike voor dames en heren kan je steeds bij Vedette Sport vinden.

Bespannen tennisracket Vedette Sport Lier