Elliptigo 8c

ElliptiGO HUREN

ElliptiGO TESTEN

ElliptiGO KOPEN

Elliptigo Lier Logo

Elliptisch fietsen combineert het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer zodat u op een aangename manier heel effectief buiten kunt sporten. Omdat het een low-impact training is, is het mogelijk om met ElliptiGO aan cardiofitness te doen zonder uw gewrichten te belasten. Dat maakt het elliptisch fietsen voor iedereen geschikt, Van recreant tot topsporter. 

Elliptigo Huren Of Kopen Bij Vedette Sport1 2

ElliptiGO elliptische fiets huren - kopen

Breng uw trainingen naar een hoger niveau met ElliptiGO!

De ElliptiGO C8 is momenteel de meest populaire elliptische fiets in de wereld. Met een lange-pas lengte, een beweging zoals die van lopen en met zijn 8 versnellingen, is de ElliptiGO dé elliptische fiets die voor iedereen geschikt is. Of je nu een professioneel atleet of een recreatieve fitnesser bent, met de ElliptiGO ben je steeds aangenaam verrast. Maar ook recreanten kunnen veel plezier en voordeel halen uit deze trainingen. De beweging is veel minder belastend dan hardlopen en geeft een betere vetverbranding en conditieverbetering dan bij fietsen. Perfect dus voor iedereen die snel resultaat wil zien van zijn/haar trainingen.

Voor wie is een ElliptiGO ontworpen?

De ElliptiGO elliptische fiets is ideaal voor lopers en voor triatleten die hun training naar een hoger niveau willen brengen. Door de vergelijkbare hartslagzones en een vergelijkbare loopbeweging kan de atleet heel specifiek gaan trainen en zijn/haar rompstabiliteit en de spierkracht in benen en billen verhogen op een aangename manier. Het gebruik van de ElliptiGO is ook aangewezen voor lopers en triatleten die gekwetst zijn en daardoor even niet kunnen lopen. Zo blijft je conditie op peil en komen de doelstellingen niet in gevaar. Je kan de ElliptiGO gebruiken om de dag na een zware wedstrijd de spieren los te "lopen" . Geen impact en de spieren recupereren op een actieve manier waardoor ook de afvalstoffen beter en sneller uit het lichaam geraken. Met de ElliptiGO kan je meer en beter trainen zonder het risico op blessures te verhogen. De ElliptiGO elliptische fietsen worden nu al gebruikt door verschillende Belgische atleten die vol lof zijn over de resultaten en over het gebruiksgemak.  Maar ook een fitnessrecreant kan veel plezier beleven op de ElliptiGO. 

ElliptiGO Huren

Je kan bij Vedette Sport ook terecht om onze Elliptigo C8 te huren. We hebben twee ElliptiGO's C8 voor jou klaarstaan zodat je samen met een partner de voordelen en het plezier van de ElliptiGO kan ervaren.

Je kan deze ElliptiGO's huren voor 3 uur, voor een hele dag of voor een weekend. Er is ook een 10-Beurtenkaart verkrijgbaar wat dan weer perfect aansluit bij de noden van atleten die met de ElliptiGO wekelijks een uurtje of twee willen trainen.

 

ElliptiGO Kopen

En ben je nadien helemaal overtuigd van de vele voordelen van de ElliptiGO, dan kan je bij Vedette Sport steeds terecht om een ElliptiGO aan te kopen. Een ElliptoGO vraagt geen speciaal onderhoud en de meeste bewegende onderdelen zijn courante Shimano onderdelen zodat je steeds snel en betaalbaar herstellingen kan (laten) uitvoeren.

Elliptigo Huren Of Kopen Bij Vedette Sport

Onze eigen ElliptiGO ervaringen

Zelf zijn we enthousiaste gebruikers van de ElliptiGO. Aangenaam om daags na een zware wedstrijd actief te recupereren en de vermoeide spieren los te maken. Zo kunnen we sneller herstellen en door de actieve recuperatie staan we een stapje voor. Met de ElliptiGO kunnen we ook gemakkelijk trainingen van 3 uur doen zonder onze gewrichten en pezen te belasten. Meer volume en cardio trainen op een specifieke manier. Zo kunne we ons beter voorbereiden en trainen voor lange ultramarathons zonder onze kostbare gewrichten en pezen te belasten.

Wij zijn alvast fan van onze ElliptiGO's!!